CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Es convoca el 17è concurs de narració curta Abril literari

Es convoca el 17è concurs de narració curta Abril literari

14/03/2017

Les obres, de temàtica lliure, es poden presentar fins el 3 d’abril a l’Ajuntament

Un any més, l’Ajuntament de Torrelles ha convocat el concurs de narració curta Abril literari, coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi. El concurs estableix sis categories de participació: A, per a nens i nenes de 7 a 8 anys; B, de 9 a 10 anys; C, d’11 i 12 anys; D, d’entre 13 i 17 anys; E: per a joves i adults a partir de 18 anys; i F, la categoria de l’Associació contra el càncer de Torrelles. Aquesta última categoria té una temàtica fixada, sobre la lluita d’aquesta malaltia i es pot escriure en català o castellà. La resta, són obres de temàtica lliure que han d’estar escrites en català.

Els textos han de tenir una extensió mínima d’una pàgina i màxima de 5 pàgines i han de ser treballs originals i inèdits. El termini màxim de presentació serà el 3 d’abril a les 14 hores a l’Ajuntament. Els millors relats rebran com a premi un lot de llibres, per a totes les categories, i un xec regal de 90€ suplementari per a les categories D, E i F. El nom dels guanyadors es donarà a conèixer al mateix acte de lliurament de premis el 21 d’abril.

Podeu consultar les bases senceres del concurs en el document adjunt. 

Arxivat a: General
Concurs de narracions curtes

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2018 a les 11:40h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona