CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Es construeixen cinc sitges a la planta de compostatge que eliminaran l'impacte d'olors a l'entorn

Es construeixen cinc sitges a la planta de compostatge que eliminaran l'impacte d'olors a l'entorn

15/03/2017

La inauguració de les noves instal·lacions tindrà lloc aquest divendres per part de l'alcalde Ferran Puig

Aquest divendres 17 de març s’inauguraran les obres de millora que s’han dut a terme a la planta de compostatge de Torrelles, de la mà de l’alcalde, Ferran Puig, i el vicepresident de Medi Ambient de l’AMB, Eloi Badia. Els treballs impulsats a la planta han consistit en la construcció de cinc sitges noves (els dipòsits on s’emmagatzema la matèria orgànica) amb un sistema de reg i de solera airejada que permetran reduir els impactes d’olors que té sobre l’entorn.

Amb el sistema actual, calia voltejar el material per oxigenar la massa, fet que provocava fortes olors. Les noves sitges tenen solera airejada que fa les funcions d’oxigenació i es garanteix un increment en la freqüència d’aportació d’oxigen. Això permetrà produir compost de millor qualitat que serà apte per a l’agricultura ecològica. Les obres han tingut un cost de 499.999,19€ i han estat finançades per l’Agència de residus de Catalunya.

La planta de compostatge de Torrelles dóna servei a diversos municipis de l’entorn, entre ells el nostre. Per garantir un correcte reciclatge i la producció de millor compost, és important que la FORM recollida porta a porta no inclogui residus impropis i estigui tancada en bosses compostables.

Arxivat a: General
Planta de compostatge
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2018 a les 10:14h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona