CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Prohibit fer foc al bosc fins el 15 d’octubre

Prohibit fer foc al bosc fins el 15 d’octubre

22/03/2017

No es pot encendre foc en els terrenys forestals ni en una franja de 500 metres al voltant per evitar incendis

Des del 15 de març i fins el 15 d’octubre queda totalment prohibit encendre qualsevol tipus de foc a tots els terrenys forestals de Torrelles i en una franja de 500 metres al seu voltant, perímetre que inclou les urbanitzacions del municipi. Aquest avís ve donat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, pesca i Alimentació amb l’objectiu d’evitar incendis forestals, especialment durant la temporada d’estiu, quan les altes temperatures n’augmenten el risc.

No es permet cremar restes de poda, agrícoles o de jardineria ni marges pròxims a zones forestals sense una autorització expressa del Departament d’Agricultura. Tampoc es poden fer focs d’esbarjo ni d’altres relacionats amb l’apicultura. Només es podran utilitzar barbacoes d’obra amb mataguspires en àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les de les urbanitzacions.

També queda prohibit llençar objectes encesos, abocar escombraries i restes vegetals i industrials que qualsevol mena, llençar coets, focs d’artifici i utilitzar bufadors en obres realitzades en vies que travessin terrenys forestals.

Arxivat a: General
Neteja forestal i de zones verdes municipals
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/01/2021 a les 12:22h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona