CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Els joves torrellencs posen les bases de la Setmana Jove

Els joves torrellencs posen les bases de la Setmana Jove

06/04/2017

La primera assemblea jove va decidir que se celebrarà del 26 de juny al 2 de juliol i es van proposar algunes activitats

Dimecres 5 d’abril va tenir lloc la primera assemblea jove organitzada per preparar la Setmana Jove de 2017 que tindrà lloc a Torrelles. Tots els joves del municipi estaven convidats a participar en un acte en què l’objectiu era l’organització col·lectiva d’aquest esdeveniment amb la proposta d’idees per a fer activitats. L’acte va servir per determinar que la Setmana Jove se celebrarà del 26 de juny al 2 de juliol.

A més, van sorgir propostes d’activitats com ara campionats de ping pong, de futbolí, de cartes i futbol, una “batalla de gallos” (una competició de freestyle rap), concerts o tallers de cuina. Aquestes activitats es materialitzaran en la propera assemblea, convocada pel 26 d’abril, en què els joves hauran de portar complimentada una fitxa amb dades com els objectius, el pressupost previst o el lloc de l’activitat. D’aquesta manera, es podrà votar entre tots a quines activitats destinar els 5.750 euros de què disposa la Regidoria de Joventut per a la organització de la Setmana Jove. 

Arxivat a: General
Assemblea Jove
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2018 a les 11:40h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona