CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Un tram del carrer Major es tallarà al trànsit del 18 al 28 d’abril per obres d’asfaltat

Un tram del carrer Major es tallarà al trànsit del 18 al 28 d’abril per obres d’asfaltat

12/04/2017

Mentre durin els treballs, es canviarà el sentit dels carrers Joan XXIII, Martí Mas i Major entre l’Ajuntament i la plaça Sant Martí

El proper dimarts 18 d’abril es tallarà al trànsit un tram del carrer Major, entre les cruïlles del carrer Rafael Casanova i Joan Maragall, amb motiu de les obres d’asfaltat que s’han de fer a causa d’una deficiència que tenia l’anterior asfaltat, sense que suposi cap cost afegit pel consistori. A més, també es canviarà un interceptor d’aigües del carrer Joan Maragall per un de nou, aprofitant el tall de trànsit.

Es preveu que el tall duri fins el 28 d’abril i implicarà canvis del sentit de la circulació als carrers Joan XXIII, Martí Mas i el tram del carrer Major entre la plaça Sant Martí i la plaça de l’Ajuntament. Els carrers Joan Maragall, Rafael Casanova entre els carrers Mig Món i Major i el carrer Major en els trams entre Santiago Rusiñol i Rafael Casanova i entre Joan Maragall i la Tal·lara no tindran sortida i hi haurà doble sentit de circulació.

L’Ajuntament de Torrelles ha contactat amb els comerços de la zona per acordar les dates en què es generin menys molèsties i demana disculpes als veïns del municipi pel malestar que puguin ocasionar les obres.

Arxivat a: General
Carrer Major
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/06/2018 a les 11:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona