CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > La literatura i la dansa agafaran el protagonisme de la celebració de Sant Jordi

La literatura i la dansa agafaran el protagonisme de la celebració de Sant Jordi

19/04/2017

Divendres a la tarda s’entregaran els premis del 17è concurs de narració curta Abril literari

La diada de Sant Jordi a Torrelles s’allargarà des de divendres 21 d’abril fins el mateix diumenge 23 d’abril. Divendres a la tarda, se celebrarà un dels actes principals de la celebració, l’entrega de premis del 17è concurs de narració curta Abril literari, a la biblioteca. El mateix equipament municipal organitzarà una paradeta de venda de llibres dissabte des de les 10 hores del matí i un taller infantil de punts de llibre a càrrec d’Inés Sentañes.

A més, el dia 23 se celebrarà el Dia Internacional de la Dansa, amb un espectacle de tots els grups de ball de Torrelles al parc de Can Sostres. Dissabte a la tarda se’n farà una prèvia amb un espectacle de danses tradicionals del País Basc i els Països Catalans amb Udaberri Dantza Taldea de Tolosa i l’Esbart Sant Martí de Torrelles. A més, també hi ha activitats pensades per als més petits, com l’espectacle infantil “En BUM i el tresor pirata” de divendres i l’espectacle de màgia de dissabte. 

Arxivat a: General
Sant Jordi
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:01h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona