CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > La 37a Festa de la Cirera ja té cartell anunciador

La 37a Festa de la Cirera ja té cartell anunciador

03/05/2017

El disseny, de Laia Gimeno, inclou la silueta de Torrelles dins una cirera

El jurat del concurs de cartells de la Festa de la Cirera ha escollit per unanimitat la proposta Silueta, de l’autora torrellenca Laia Gimeno d’entre els 13 dissenys presentats per anunciar l’esdeveniment. El cartell de la 37a edició de la festa dedicada al fruit torrellenc per excel·lència inclou la silueta del poble, on s’hi pot apreciar el campanar de l’església Sant Martí, dins una cirera pintada amb traços abstractes de color vermell i verd.

Gimeno és estudiant de Belles Arts i ha dissenyat diversos logotips i cartells per entitats i associacions i ha estat seleccionada per al premi Florits de Valls, per al seu projecte Kinsugui, una intervenció artística efímera al barri d’antic d’aquesta localitat de l’Alt Camp.

El jurat del concurs va declarar primer finalista La primera cirera de la seva vida, de l’autor Josep Badell, i segon finalista Mans plenes de festa de M. Rosa Mut.

La 37a Festa de la Cirera se celebrarà el cap de setmana del 3 i 4 de juny amb el mercat de cireres, l’exposició –que enguany anirà a càrrec de l’Esplai Arc de Sant Martí-, la Fira d’artesania i productes locals, la Zona de Barraques i la Mostra d’Oficis. En els propers dies es donarà a conèixer el programa sencer de la Festa de la Cirera. 

Arxivat a: General
Cartell 37a Festa de la Cirera
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2021 a les 12:56h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona