CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > S’elimina el punt d’emergència de Cesalpina per evitar-ne l’ús inadequat

S’elimina el punt d’emergència de Cesalpina per evitar-ne l’ús inadequat

12/05/2017

Els abocaments incontrolats que es produïen generaven brutícia i males olors que molestaven els veïns

A partir de dilluns 15 de maig, el punt d’emergència de Cesalpina, situat davant del restaurant Los Maños, es retirarà per evitar els abocaments incontrolats que es produïen, sobretot de cartrons de grans dimensions, restes d’obra i esporga. Aquestes situacions generaven molèsties greus al veïnat per la brutícia permanent i les males olors.

Per evitar-ho i amb l’objectiu de potenciar el sistema de recollida porta a porta, que és molt més eficient pel reciclatge, s’ha decidit eliminar aquest punt d’emergència i centralitzar-lo en l’altre que està situat davant la benzinera, de manera que es pugui gestionar millor i supervisar els abocaments indeguts.

El Punt d’emergència està pensat per ser utilitzat en situacions puntuals, quan no es pugui seguir el sistema de recollida porta a porta. El model residu mínim que aplica Torrelles és un dels més eficients per aconseguir uns bons índexs de recuperació dels residus municipals però necessita la màxima col·laboració ciutadana. 

Arxivat a: General
Punt d'emergència de Cesalpina

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2018 a les 11:40h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona