CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Augmenten els productors i la producció de cireres per la 37a Festa de la Cirera

Augmenten els productors i la producció de cireres per la 37a Festa de la Cirera

06/06/2017

El Mercat de la Cirera ha comptat amb 15 parades de venda directa dels pagesos

La Festa de la Cirera de Torrelles ha tornat a sortir rodona gràcies a l’augment en la producció de cireres que s’ha viscut aquest any. El Mercat de la Cirera d’aquest cap de setmana ha comptat amb 15 productors, cinc més que l’any anterior, que han portat fins a 4.000 visitants, una xifra una mica menor a causa de les pluges puntuals però que no ha fet disminuir les vendes.

L’exposició a l’Ateneu, organitzada per l’Esplai Arc de Sant Martí, ha rebut la visita de 1.400 persones, i els concerts de dissabte a la nit, l’espectacle d’Improshow o la festa de l’escuma al parc de Can Sostres han tingut gran èxit de públic. També han estat molt concorreguts els àpats populars, amb més de 500 entrepans venuts al sopar de dissabte i els 300 tiquets de la paella esgotats. La carpa instal·lada a la zona de Barraques ha permès gaudir de totes les activitats sense incidències del temps. 

Arxivat a: General
37a Festa de la Cirera
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2021 a les 12:56h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona