El torrellenc Albert Ollé, subcampió de Catalunya de curses verticals

Dimarts, 6 de juny de 2017 a les 00:00
Ha guanyat les curses de la Roca Negra i la Cirera Trail, que transcorrien per Torrelles

El corredor Albert Ollé està acumulant èxits aquesta temporada en diferents cites. A finals de maig es va proclamar subcampió de Catalunya de curses verticals de la Federació d’Entitats Excursionistes a Catalunya a la cara Amon, una cursa de 4,1 quilòmetres amb més de 1.380 metres de desnivell que va tenir lloc a Barruera.

A més, aquest diumenge 4 de juny el torrellenc va guanyar la VI edició de la cursa de la Roca Negra de Sant Boi de Llobregat, que transcorre pel terme de Torrelles, i el 14 de maig també va quedar primer de la Cirera Trail a Santa Coloma de Cervelló, amb un temps de 1:23:40 d’un recorregut de 18 quilòmetres.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14