CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Consells de seguretat per als petards i les fogueres de la revetlla de Sant Joan

Consells de seguretat per als petards i les fogueres de la revetlla de Sant Joan

19/06/2017

Està completament prohibit encendre una foguera sense autorització municipal

Per tal de gaudir de les revetlles de Sant Joan i Sant Pere amb seguretat, cal tenir clares algunes normes i alguns consells. Pel que fa als petards, es recomana comprar-los en llocs autoritzats i llegir les instruccions abans d’encendre’ls. No es poden tirar a menys de 500 metres de zones boscoses, ni dins de cases o contra ningú. Tampoc es poden encendre dins d’objectes, com ara bústies o papereres, ni dins de totxanes. Cal no guardar els petards a les butxaques, pel perill que pot suposar i encendre’ls amb metxes.

Sobre les fogueres, està completament prohibit encendre cap foc sense autorització municipal. En cas de tenir el permís, el lloc escollit haurà d’estar a més de 15 metres de cap edificació i a més de 500 metres de zones forestals. Es recomana posar una capa de terra o sorra de 10 centímetres de gruix sobre el paviment per no fer-lo malbé. S’ha de fer una foguera petita, on s’hi cremin materials com la fusta, però no plàstic, pneumàtics, bidons, llaunes o esprais. Si fa molt vent, és millor no encendre-la i cal assegurar-se que queda ben apagada. 

Arxivat a: General
Revetlles amb precaució
Consells per a la revetlla
Edats per tirar petards
Distància de seguretat dels petards
Consells per a tirar petards
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/06/2020 a les 12:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona