CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles recupera l’arribada de la Flama del Canigó

Torrelles recupera l’arribada de la Flama del Canigó

19/06/2017

Se celebrarà una foguera al parc de Can Sostres per la revetlla amb coca i cava

Aquest 23 de juny, la foguera de la revetlla de Sant Joan a Torrelles s’encendrà amb la flama vinguda del Canigó. Després de més de vint anys, enguany es recupera la tradició de l’arribada de la flama del Canigó, gràcies a l’impuls de l’Ajuntament i les entitats locals. La festa principal serà al parc de Can Sostres, amb una foguera amb coca i cava pels assistents.

La flama es recollirà a Sant Vicenç dels Horts i es portarà a Torrelles. El recorregut començarà a dos quarts de vuit a Les Camanyes. Passarà per les naus de Cal Xicarró, la plaça de l’Ajuntament fins el parc de Can Sostres i la portaran els alumnes de 4t d’ESO, de 6è de primària i alguns ciutadans amb bicicleta. A dos quarts de nou es llegirà el manifest  de la Flama del Canigó i s’encendrà la foguera.

La festa serà possible gràcies als voluntaris de Protecció Civil, l’ADF, l’assemblea i el Centre excursionista torrellenc. L’ambició de cara al proper any és que alguns representants torrellencs puguin pujar fins al Canigó a buscar la flama i implicar la població a la tradició amb activitats a les classes de català de l’Institut. 

Arxivat a: General
Flama del Canigó
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/06/2018 a les 11:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona