CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Els alumnes de l’Institut de Torrelles elaboren una antologia de textos narratius

Els alumnes de l’Institut de Torrelles elaboren una antologia de textos narratius

21/06/2017

El llibre ja es pot reservar a través de la plataforma Mecenix

Els estudiants de 2n d’ESO de l’Institut de Torrelles han elaborat una antologia de textos narratius escrits per ells mateixos que ara volen publicar. De forma conjunta, han decidir els gèneres narratius, els personatges, el temps i el narrador del llibre, a més de la portada, les il·lustracions o els punts de llibre que han posat a la venda. Per tal de poder publicar-lo i distribuir-lo, s’ha utilitzat la plataforma Mecenix, a través de la qual es pot encarregar (fins el 24 de juliol) a un preu de 10 euros. Quan s’arribin als exemplars que considera l’editorial, aquests es publicaran i cobraran.

El projecte va néixer com un treball de competència escrita i ortografia de la classe de llengua castellana i s’ha convertit en un llibre amb el qual asseguren “que riuràs, passaràs bones estones, t’emocionaràs i fins i tot passaràs por amb la imaginació desbordant d’aquests joves escriptors”.

L’equip redactor del llibre està format per: Alex Atance, Paolo Álvarez, Pablo Bejerano, Amanda Blázquez, Aleix Borrull, Marisa Calero, Rocío Calero, Paula Camacho, Marc Carrasco, Laura Castillo, Xavi Cortijo, Nuria Costa, Malena Díaz, Lluna Deu, Cíntia Domínguez, Héctor Fernández, Mario Fernández, Hugo Fernández, Joana Fulquet, Dani Gómez, Gal·la López, Alba Martín, Juan Andrés Martínez, Alba Martínez, Nil Mateo, Pol Mon, Dídac Muñoz, Anna Munro, Carla Monté, Carla Monfort, Jofre Oliveda, Martina Oviedo, Pol Navarro, Ferran Pagès, Helena Peirats, David Peñaranda, Laura Peñaranda, Ramon Pomar, Oriol Porcar, Laia Prats, Paul Reichelt, Xènia Riera, Pol Roig, Joana Ros, Iris Sánchez, Judit Sánchez, Jordi Seoane, Otger Siñol, Alen Terol, Gemma Tudela, Lucía Reina, Paula Reina, Jana Vera i Flor Villalba. 

Arxivat a: General
Alumnes de 2n d'ESO de l'Institut
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2018 a les 10:14h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona