CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles exigeix a Foment la reobertura del vial d’accés a Sant Boi des de la C-245

Torrelles exigeix a Foment la reobertura del vial d’accés a Sant Boi des de la C-245

20/07/2017

Els ajuntaments de Sant Boi, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles han enviat una carta al Ministre signada també pel conseller Rull i el diputat Jordi Fàbrega

Aquest dijous, l’alcalde de Torrelles, Ferran Puig, ha signat una carta conjunta amb les alcaldesses de Sant Boi de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts, l’alcalde accidental de Santa Coloma de Cervelló, el conseller de Territori, Josep Rull, i el diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, que han enviat al ministre de Foment, Íñigo de la Serna. En la missiva, les administracions reclamen la reobertura del vial d’accés a Sant Boi des de la C-245 abans de l’inici del curs escolar, d’acord amb el compromís adoptat al maig.

En anteriors trobades, s’havia marcat la data del 30 de juny com el límit per trobar una solució a la paralització de les obres de la variant, ja que l’empresa adjudicatària, Isolux-Corsán, es troba en concurs de creditors. En vista de la impossibilitat de reprendre les obres en un termini raonable, les administracions de les poblacions afectades han demanat retirar els “new jerseys” de la carretera per reobrir l’accés a Sant Boi i tornar a la situació inicial.

A més, també reclamen que se signi un conveni amb la Diputació de Barcelona per realitzar de forma conjunta i simultània dos projectes: el desdoblament del ramal entre la BV 2002 i l’A2 i la millora i ampliació de la rotonda de les ovelletes de Sant Vicenç dels Horts.

Arxivat a: General
Imatge de la reunió mantinguda a l'Ajuntament de Sant Boi aquest dimecres.
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/07/2018 a les 12:36h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona