CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Evitar els incendis forestals, responsabilitat de tots

Evitar els incendis forestals, responsabilitat de tots

08/08/2017

Al bosc i les zones verdes cal tenir la màxima precaució per impedir la generació d’un foc

En època d’altes temperatures, el risc d’incendi forestal és més latent i amb un foc no només es perd un bosc: afecta l’activitat econòmica dels pagesos, la riquesa vegetal i natural de l’entorn i fins i tot pot arribar als habitatges. És per això que la responsabilitat és compartida per evitar els incendis. Del 15 de març al 15 d’octubre està completament prohibit encendre qualsevol tipus de foc, ni cremar restes de poda ni els marges pròxims a zones forestals. A més, també està prohibit abocar escombraries o restes vegetals i industrials i tirar coets o focs d’artifici.

Només es pot encendre una barbacoa si és d’obra i té mataguspires. Els propietaris de parcel·les les han de mantenir netes de vegetació i aclarir el sotabosc. En les parcel·les no edificades o de construcció posterior al 2013, la densitat d’arbrat ha de ser de 15 peus per 1.000 metres quadrats i les anterior poden tenir 30 peus/1.000 m2. Les que limiten amb franges de baixa combustibilitat, es pot arribar a 1 peu / 100 m2.

Per part de l’Ajuntament, en les darreres setmanes s’han netejat zones verdes i parcel·les privades de forma subsidiària a Cesalpina, Can Guey i Can Güell. També s’han executat tales especials de pins perillosos i s’han fet treballs de manteniment en diversos trams de la franja perimetral per mantenir la seguretat a les urbanitzacions.

Arxivat a: General
Netejada la zona verda incendiada
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/07/2018 a les 12:36h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona