CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Contractació d’un tècnic de cultura de forma mancomunada

Contractació d’un tècnic de cultura de forma mancomunada

24/08/2017

La persona seleccionada impulsarà actuacions conjuntes en deu municipis del Baix Llobregat i l’Alt Penedès

Els ajuntaments de la Palma de Cervelló, Olesa de Bonesvalls, Sant Climent, Santa Coloma de Cervelló, Subirats, Corbera, Cervelló, Pallejà, Vallirana i Torrelles han signat un acord per a contractar un tècnic de Cultura i Patrimoni que doni servei als deu municipis. Aquesta persona s’encarregarà d’impulsar actuacions i desenvolupar projectes que millorin les polítiques socioculturals de les poblacions del Baix Llobregat i l’Alt Penedès, sense que això suposi envair les competències municipals.

La contractació anirà a càrrec de l’Ajuntament de Vallirana i cada consistori aportarà la quantitat econòmica que li correspongui en funció de la seva població, que en el cas de Torrelles és del 7,93 %. En el procés de selecció hi podran participar totes les persones empadronades a Torrelles. El contracte finalitzarà el 31 de desembre del 2018.

El conveni de col·laboració entre aquests deu municipis, que va sorgir de la reunió amb el diputat de Cultura, Juanjo Puigcorbé, preveu actuar en diversos àmbits com la promoció de les entitats, dels serveis i activitats periòdiques organitzades pels ajuntaments o el préstec de material entre municipis de forma gratuïta.

Arxivat a: General
Cultura
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/10/2020 a les 09:29h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona