CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles estarà connectada amb Barcelona amb una nova línia d’autobús exprés

Torrelles estarà connectada amb Barcelona amb una nova línia d’autobús exprés

04/09/2017

Entrarà en funcionament el 12 de setembre i tindrà 9 expedicions d’anada i 9 de tornada

Coincidint amb el primer dia del curs escolar, el dimarts 12 de setembre començarà a circular la línia e20 de la xarxa exprés.cat, que va de Torrelles a Barcelona passant per Sant Vicenç dels Horts. Els nou servei millorarà la freqüència de pas del servei d’autobús amb 9 expedicions d’anada i 9 de tornada de dilluns a divendres feiners de tot l’any per l’autopista B-23, que se sumaran a les 16 expedicions actuals.

Aquesta nova línia també millora les prestacions, ja que es disposarà d’informació en temps real, connexió wifi i premsa gratuïta a bord; a més d’una reducció del temps de recorregut i la millora dels vehicles. La parada de Torrelles estarà situada al carrer Montserrat Roig amb Rafael de Casanova i a Barcelona pararà a l’avinguda de Sarrià amb el carrer Buenos Aires.

L’alcalde de Torrelles, Ferran Puig, ha assistit aquest dilluns al matí a la presentació de la nova línia a Sant Vicenç dels Horts en què ha valorat la importància dels lligams amb la població veïna per al disseny de la xarxa de transports. S’espera que aquest nou servei, operat per Soler i Sauret, comporti entre 50.000 i 70.000 usuaris nous l’any. 

Arxivat a: General
Nova línia exprés.cat entre Torrelles i Barcelona
Nova línia exprés.cat entre Torrelles i Barcelona

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2020 a les 13:23h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona