CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Més de 900 alumnes comencen el curs escolar a Torrelles

Més de 900 alumnes comencen el curs escolar a Torrelles

12/09/2017

L’escola Sant Martí perd una línia a P3 per la disminució de la natalitat l’any 2014

Avui 12 de setembre és el primer dia d’escola per a molts nens i nenes de Torrelles. En total, aquest curs 2017-2018 hi ha 903 alumnes matriculats en algun dels quatre centres educatius del municipi. L’escola Sant Martí comptarà amb 353 alumnes de P3 a 6è de primària, amb dues línies per curs a excepció de P3, on aquest any s’ha perdut una línia a causa de la reducció de la natalitat l’any 2004 i la disminució de la demanda.

A l’escola Can Coll hi ha 231 alumnes de P3 a 6è, amb una línia per curs i una de suplementària a 4t de primària. L’Institut manté les dues línies amb un total de 223 estudiants. Pel que fa a l’escola bressol El Serralet, aquest curs compta amb 96 alumnes, repartits en dues classes de nadons (una d’elles es va ampliar al gener per donar resposta a la demanda existent), tres classes de mitjans i dues classes de grans.

Arxivat a: General
Escola Sant Martí
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2018 a les 13:45h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona