CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Torrelles s’afegeix a l'aturada general dimarts 3 d’octubre

L’Ajuntament de Torrelles s’afegeix a l'aturada general dimarts 3 d’octubre

02/10/2017

Tots els departaments i serveis municipals romandran tancats excepte la Policia local

L’Ajuntament de Torrelles de Llobregat farà aturada general dimarts 3 d’octubre, fet pel qual tots els seus departaments i serveis municipals romandran tancats, a excepció de la Policia local que oferirà el seu servei amb total normalitat. El consistori ha decidit sumar-se a la convocatòria promoguda per la Taula per la Democràcia (integrada pels sindicats majoritaris, UGT i CCOO, les patronals i les entitats sobiranistes, ANC i Òmnium) per denunciar la repressió i la violència exercida per les forces de seguretat de l’Estat el passat diumenge en el referèndum d’autodeterminació de Catalunya.

A més, dilluns 2 d’octubre ha convocat tota la ciutadania davant l’Ajuntament a les 12h del migdia on s’ha llegit el manifest per “condemnar de forma enèrgica, alta i clara tota la violència generada per l’Estat espanyol, emparat pel seu Govern, contra veïns i veïnes dels nostres pobles i ciutats que l’únic que volien és decidir i exercir la democràcia”. El text també agraeix l’actitud i el comportament de més de 2 milions de persones que es van expressar a les urnes i demana a la comunitat internacional el seu suport. 

Arxivat a: General
Condemna a la violència de la policia espanyola l'1 d'octubre.
Condemna a la violència de la policia espanyola l'1 d'octubre.

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2018 a les 12:09h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona