Una caminada per les restes medievals del Montpedrós

Dijous, 5 d'octubre de 2017 a les 00:00
En el marc de les Jornades Europees de Patrimoni, diumenge s’organitza una visita comentada per l’arqueòleg i alcalde de Torrelles, Ferran Puig

El proper diumenge dia 8 d’octubre, els torrellencs i torrellenques podran participar en una caminada guiada al Montpedrós i a les restes medievals del Castell Nou de Cervelló. Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, que s’emmarca en les Jornades Europees de Patrimoni 2017, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torrelles. 

Durant bona part de l’Edat Mitjana, les serres de l’Ordal i el Garraf van estar equipades amb castells i construccions defensives, i l’atalaia del Montpedrós va ser, en el seu moment, un punt estratègic entre el delta del Llobregat i l’interior de les serres. La visita comptarà amb els comentaris de l’arqueòleg i alcalde de Torrelles, Ferran Puig. 

Els participants es trobaran a les 11 hores a l’aparcament de davant del restaurant Can Vicenç de Cesalpina (av. Dolça de Provença, 14). Es recomana que portin aigua i roba i calçat de muntanya. La previsió és que la caminada tingui una durada aproximada de dues hores.

Les persones interessades cal que facin una inscripció prèvia enviant un correu electrònic a l’adreça quilabertad@santacolomadecervello.cat.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14