La Setmana de la Gent Gran visita els mercats

Divendres, 6 d'octubre de 2017 a les 00:00
Obert el termini per inscriure’s en algunes de les activitats com la sortida al mercat de Santa Caterina i el dinar de germanor

Del 16 al 22 d’octubre se celebrarà una nova edició de la Setmana de la Gent Gran que, en aquesta ocasió, pretén donar una nova visió dels mercats i vincular l’hàbit de fer la compra amb conceptes com el de vida sana, passejar o gaudir dels petits plaers.

Al llarg de tota la setmana s’han previst activitats diverses entre les quals hi haurà dilluns una taula rodona, en la qual els comerciants explicaran com es viu el mercat des de darrera del taulell; dimecres, una xerrada-taller sobre cistelleria, a càrrec del senyor Josep Pla; i, dijous, una caminada popular per l’entorn del poble que s’emmarca en la celebració de la XIX Marxa de la Gent Gran del Baix Llobregat i que finalitzarà amb un berenar de coca i xocolata al parc de Can Sostres.

Dimarts seria el dia de la sortida al mercat de Santa Caterina de Barcelona, que inclourà un dinar en el mateix recinte i una visita guiada a l’exposició del Born. Les persones interessades tenen temps fins al 13 d’octubre per formalitzar la inscripció a Serveis Socials de 10 a 14 hores. Les places són limitades i el preu de la sortida és de 20 €, una quantitat que inclou les visites i el transport.

 Finalment, la cloenda de la Setmana de la Gent Gran es farà divendres dia 20 amb un dinar de germanor a l’Ateneu Torrellenc i un espectacle musical. Per participar-hi cal inscripció prèvia a Serveis Socials,que cal formalitzar entre el 6 i el 18 d’octubre.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14