Tallers a les escoles sobre la prevenció de residus

Dimecres, 11 d'octubre de 2017 a les 00:00
Aquesta iniciativa pretén sensibilitzar els alumnes sobre la importància d’utilitzar embolcalls sostenibles i evitar l’ús de paper de plata i film

Els nens i nenes de primer de l’escola Can Coll han participat en un taller de prevenció de residus organitzat per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Torrelles. L’objectiu era sensibilitzar-los sobre la importància d’utilitzar embolcalls sostenibles per a l’esmorzar.

Durant la sessió es va explicar als alumnes les alternatives existents al paper de plata o al film de plàstic, com les carmanyoles, estoigs per a dur l’entrepà o els «boc and rolls», que es poden fer servir moltes vegades i no generen residus. D’aquestes opcions sostenibles, es va regalar un «boc and roll» a tots els participants perquè el puguin fer servir per a portar l’esmorzar o el berenar. Aquest taller s’emmarca en la campanya de prevenció de residus subvencionada per l’Agència de Residus de Catalunya. Properament s’impartirà també als alumnes de l’escola Sant Martí.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14

Imatges