CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Dilluns s’obrirà al trànsit el carrer Mossèn Jacint Verdaguer

Dilluns s’obrirà al trànsit el carrer Mossèn Jacint Verdaguer

13/10/2017

Les obres de construcció d’una rotonda a la BV2005 continuaran al costat més proper a Catalunya en Miniatura

El proper dilluns dia 16 d’octubre està previst que es pugui obrir a la circulació de vehicles el carrer Mossèn Jacint Verdaguer. Durant unes setmanes aquesta via ha estat tallada al trànsit per les obres de construcció d’una rotonda a la BV2005. Es tracta d’uns treballs finançats per la Diputació de Barcelona i que han de permetre millorar la mobilitat al municipi i oferir una entrada i sortida del poble més segures. 

En una primera fase es va tallar el trànsit al carrer Mossèn Jacint Verdaguer, en tots dos sentits de la circulació, amb la intenció de fer-hi un mur de contenció i connectar amb el clavegueram. Un cop aquests treballs estiguessin enllestits, ja es preveia moure les barreres rígides i obrir el carrer a la circulació de vehicles, que a partir de dilluns passaran pel costat del nucli mentre continuaran les obres a la part de la rotonda més propera a Catalunya en Miniatura.

Arxivat a: General
Rotonda BV2005
Rotonda BV2005
Darrera actualització d’aquest contingut: 11/12/2019 a les 12:41h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona