CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > El proper 29 de novembre s’inicien les passejades per a la gent gran

El proper 29 de novembre s’inicien les passejades per a la gent gran

02/11/2017

Els participants podran gaudir dels entorns naturals de Sant Fruitós del Bages, Alella, Torrelles i Sant Climent de Llobregat

La propera setmana es posa en marxa el cicle de passejades per entorns naturals. Es tracta d’una iniciativa que s’ofereix amb el suport de la Diputació de Barcelona i que està destinada a persones a partir dels 55 anys. Són passejades suaus i assequibles per a tothom amb un recorregut aproximat de tres hores que inclou diverses parades per descansar. 

Aquesta temporada 2017-2018 s’han programat quatre caminades: la primera es farà finalment el dia 29 de novembre i portarà als torrellencs i torrellenques fins a Sant Fruitós del Bages; el dia 20 de febrer la destinació serà el municipi d’Alella i el 20 de març els participants podran gaudir de l’entorn del nostre municipi; finalment, el cicle finalitzarà el 10 d’abril amb una caminada per Sant Climent de Llobregat. 

La principal novetat d’aquesta edició és que des de la Diputació es vol fomentar la Marxa Nòrdica, un esport que consisteix en caminar amb dos bastons que ajuden a que l’esforç físic que es realitza es distribueixi de forma apropiada sobre els diversos grups musculars del cos. 

Les persones interessades en participar en aquestes caminades, cal que formalitzin la inscripció a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament o al Casal de la Gent Gran. El preu de l’activitat és de 5 €. La sortida, en tots els casos, es farà a les 8.30 hores del Serralet de Can Coll. Durant les passejades caldrà portar calçat apropiat, protecció pel cap, bastó, paraigües o capelina, una motxilla petita amb aigua i l’esmorzar i una altra bossa amb el dinar i la beguda. 

Arxivat a: General
Caminada gent gran 2016-2017

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2020 a les 09:58h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona