CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > Nova concentració per demanar l’alliberament dels presos polítics

Nova concentració per demanar l’alliberament dels presos polítics

09/11/2017

La mobilització va continuar a l’Ateneu Torrellenc on l’alcalde va explicar la seva experiència a Brusel·les

Els torrellencs i torrellenques es van sumar a les mobilitzacions convocades arreu de Catalunya amb motiu de la vaga general de dimecres dia 8 de novembre. La plaça de l’Ajuntament va acollir una concentració a les sis de la tarda per reclamar l’alliberament dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, i dels consellers cessats pel govern de l’Estat. 

Durant l’acte, la delegació local de l’ANC va llegir un manifest en el qual es rebutjava l’aplicació de l’article 155 per part del govern de Madrid per anul·lar l’autogovern de Catalunya i es condemnava l’empresonament dels considerats presos polítics.

Un cop finalitzada la concentració, l’alcalde, Ferran Puig, va convidar als assistents a l’Ateneu Torrellenc on els va explicar la seva experiència a Brusel·les amb els 200 alcaldes que van viatjar el passat dimarts per reclamar la mediació europea en el conflicte català. El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Torrelles també va aprofitar l’ocasió per presentar-se davant la ciutadania i explicar quines accions estan desenvolupant. 

Arxivat a: General
Concentració 8N
Concentració 8N
Concentració 8N
Concentració 8N
Concentració 8N
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/10/2018 a les 11:36h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona