Cens gratuït dels animals de companyia

Dimecres, 15 de novembre de 2017 a les 00:00
L’Ajuntament recorda que és un tràmit obligatori per als propietaris i ofereix la possibilitat de realitzar-lo sense cost fins al 31 de desembre

Aquest mes de novembre es posa en marxa una campanya que permet als propietaris d’animals de companyia censar les seves mascotes de manera gratuïta. Aquest és un tràmit que, segons estableix l’Ordenança Municipal Reguladora de Tinença d’Animals (ORTA), han de realitzar de manera obligatòria tots els propietaris de mascotes. La mesura suposa, en primer lloc, una garantia per als mateixos propietaris, ja que agilitza els tràmits de recuperació en cas de pèrdua o de robatori. D’altra banda permet un major coneixement per part de l’administració local dels animals que resideixen a la nostra població. La campanya finalitzarà el 31 de desembre de 2017. 

Les persones interessades en realitzar aquest tràmit poden fer-ho d’una forma molt fàcil. Només han de complimentar un document específic on apareixen les dades de l’animal i del seu propietari i que s’acompanya d’una fotocòpia del llibre de l’animal. Només es necessari ampliar aquesta informació en el cas dels animals considerats potencialment perillosos. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14