CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca Pompeu Fabra posa en marxa dos clubs de lectura

La Biblioteca Pompeu Fabra posa en marxa dos clubs de lectura

23/11/2017

Una de les noves propostes permetrà comentar literatura juvenil i la segona ajudarà a millorar la comprensió en llengua francesa

A partir del proper mes de desembre, la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra posa en marxa dues noves propostes. La primera és un club de lectura per a joves de 13 a 18 anys que vulguin conèixer i comentar literatura juvenil. La presentació es farà el proper dia 18 de desembre a les 18 hores i anirà a càrrec de Toni Pérez. Els nois i noies interessats en participar-hi poden rebre més informació a la biblioteca.

El segon és un club de lectura en francès per a totes aquelles persones interessades en practicar i millorar la llengua. Podran fer-ho de manera regular, els últims dimarts de cada mes, a les 19 hores, a través de lectures en francès, comentades i organitzades per Cristian Bataillou. La presentació de l’activitat es farà el dia 19 de desembre a les 19 hores, tot i que la primera sessió no començarà fins al 30 de gener.

Els torrellencs i torrellenques que vulguin formar part d’aquest club de lectura cal que formalitzin la inscripció omplint aquest formulari o posant-se en contacte amb la biblioteca (carrer Major, 8) de forma presencial, a través del telèfon 93 689 18 36 o enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: General
llibres

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2020 a les 12:13h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona