Torrelles condemna la violència contra les dones

Dilluns, 27 de novembre de 2017 a les 00:00
Un centenar de persones es van concentrar divendres a la plaça de l’Ajuntament per recordar les víctimes de la violència masclista

Coincidint amb la vigília del Dia Internacional contra la violència envers les dones, el passat divendres 24 de novembre un centenar de persones van participar en un acte de rebuig a les agressions masclistes. La concentració va incloure una encesa de 44 espelmes, que coincideix amb el nombre de dones assassinades a mans de les seves parelles o ex parelles durant l’any 2017. Posteriorment es va fer un minut de silenci en record de les víctimes i es va llegir en veu alta un article publicat al diari Ara per la periodista Natza Farré que advertia que cada dia és 25 de novembre. L’acte va comptar amb la col·laboració de la coral Amadeu Vives. 

A més d’aquest acte institucional, l’Associació de dones Pla de les Bruixes, amb el suport de l’Ajuntament, va posar en marxa una campanya que convidava als homes a fer-se una fotografía amb el cartell i pujar-la a les xarxes socials. Amb totes aquestes imatges s’ha elaborat un fotomuntatge solidari que podeu veure fent clic aquí.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14