CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles recull 1.872 quilos d’aliments durant el Gran Recapte

Torrelles recull 1.872 quilos d’aliments durant el Gran Recapte

05/12/2017

La ciutadania ha tornat a mostrar la seva solidaritat amb les famílies amb menys recursos

Els torrellencs i torrellenques han tornat a mostrar el seu esperit més solidari col·laborant amb el Gran Recapte que la Fundació Banc d’Aliments va organitzar els dies 1 i 2 de desembre. La campanya se celebra sempre uns dies abans de Nadal amb l’objectiu de recollir el màxim nombre d’aliments i productes diversos per ajudar a pal·liar la situació de pobresa i precarietat en què viuen moltes persones.

Al nostre municipi es van habilitar diversos punts de recollida per tal que la ciutadania pogués fer les seves aportacions. Segons dades del Banc d’Aliments de Torrelles, es van recollir un total de 1.872 quilos d’aliments, dels quals 1.392 serviran per ajudar a famílies torrellenques amb pocs recursos.  

Des de l’Ajuntament i el Banc d’Aliments volen agrair la seva col·laboració a tots els torrellencs i torrellenques que han participat en la campanya i, molt especialment, als voluntaris que, de forma desinteressada, van fer possible recollir i classificar les aportacions ciutadanes.

Arxivat a: General
Aliments
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/12/2018 a les 12:46h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona