CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > El Nadal omple els carrers de Torrelles

El Nadal omple els carrers de Torrelles

15/12/2017

Manualitats, concerts, sorteig de talonaris i moltes activitats més per celebrar l’arribada de les festes

Aquestes últimes setmanes del 2017, els carrers del municipi s’ompliran d’activitats nadalenques per fer gaudir als veïns i les veïnes de l’arribada de les festes. Aquest pròxim diumenge 17 de desembre, l’Ateneu Torrellenc organitzarà un Concert de Nadal. A les 18 hores, la Coral Amadeu Vives de l’Ateneu, la Coral Tresca de Sabadell i el Cor Mirabolà de Torrelles oferiran una cantada de nadales.

Una altra de les activitats més populars d’aquestes dates és l’arribada del Tió a Torrelles. A quatre racons del poble podreu trobar un Tió i fer-vos divertides fotografies amb ell. A més, el dissabte 23 de desembre, a les 11 del matí, a la Plaça de l’Ajuntament es farà cagar el Tió. Els tiquets es poden aconseguir a tots els comerços del poble.

També l’Ajuntament de Torrelles i les associacions de comerciants volen encomanar l’esperit nadalenc i sortejaran 10 talonaris de 200 €. Des del dilluns 11 de desembre i fins al dia 4 de gener, per cada compra a una botiga local, podreu omplir una butlleta i participar en el sorteig, que es farà el 5 de gener a la plaça de l’Ajuntament, just abans de la Cavalcada de Reis.

Així mateix, del 27 al 30 de desembre i de nou del 2 al 4 de gener, l’Esplai Arc de Sant Martí organitzarà diferents tallers de manualitats relacionats amb el Nadal pels més petits. Cada tarda a partir de les 17 hores, a la Plaça Sant Martí número 8.

Finalment i puntuals a la seva cita, els Reis Mags arribaran a Torrelles el dia 5 de gener per repartir centenars de quilos de màgia, il·lusió i caramels. La Cavalcada començarà a les 18.30 hores a la Plaça de l’Ajuntament.

Arxivat a: Cultura
Tió de Nadal
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/01/2020 a les 13:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona