CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Suport a les famílies en l’escolarització dels infants

Suport a les famílies en l’escolarització dels infants

15/12/2017

S’aprova la concessió de beques municipals per ajudar els pares i mares que tenen dificultats per fer front al cost que suposa l’escola bressol

L’Ajuntament de Torrelles ha aprovat la concessió de beques municipals per a l’escolarització dels infants de 0 a 3 anys. Es destinarà un import de 2.100 euros a l’escola bressol per cobrir les quotes dels mesos de setembre a desembre d’aquest any 2017.

Aquests ajuts arriben després que el departament de Serveis Socials hagi detectat que hi ha famílies que tenen dificultats per fer front al cost total de l’escolarització degut a que s’ha agreujat la seva situació econòmica i laboral. L’Ajuntament va fer una convocatòria oberta per tal que totes les famílies poguessin presentar-ne la sol·licitud acompanyada de la documentació corresponent.

Tot i que aquesta quantitat s’ha atorgat directament al centre educatiu, l’ajut arribarà a les famílies a través d’un descompte en la quota que abonen mensualment i d’acord amb els informes previs realitzats per Serveis Socials. 

Arxivat a: General
Escola bressol
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2021 a les 12:42h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona