CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > La Chloe, la Clara i l’Hugo, autors de les postals de Nadal guanyadores

La Chloe, la Clara i l’Hugo, autors de les postals de Nadal guanyadores

27/12/2017

El tradicional concurs Postals de Nadal, que compta amb la col·laboració de tots els centres educatius de Torrelles, arriba a la seva onzena edició

Com és tradició per Nadal, els nens i les nenes de 2n de primària residents al municipi han participat en el popular concurs Postals de Nadal. Per onzè any consecutiu, els infants de Torrelles han mostrat amb les seves creacions artístiques la seva personal visió d’aquestes festes. La Chloe Junza de l’Escola Can Coll, la Clara Soto de l’Escola Sant Martí i l’Hugo Tejea també de l’Escola Sant Martí, han estat els autors de les tres postals guanyadores.

Amb colors molt vius i amb dibuixos clarament nadalencs, aquests tres infants han reflectit la seva idea de les festes del Nadal al poble, així com els costums i les tradicions típiques d’aquestes dates. Per això, van rebre a les seves respectives escoles de la mà dels representants del concurs el premi: un lot de llibres per a cadascú i un més per a compartir entre tota la classe. A més, els guanyadors han gaudit de la impressió en alta qualitat de 15 exemplars de la seva postal de Nadal.

Enguany, la creativitat dels dibuixos i la imaginació dels participants han estat molt altes. Per això, des del dimecres 20 de desembre i fins al dissabte 13 de gener, la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra acull una exposició amb les postals de tots els nens i les nenes participants. 

Arxivat a: General
Postal de Nadal Chloe
Postal de Nadal Clara
Postal de Nadal Hugo
Alumnes Escola Can Coll
Alumnes Escola Can Coll
Alumnes Escola Sant Martí
Alumnes Escola Sant Martí
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/06/2020 a les 11:28h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona