Els Reis Mags de camí a Torrelles

Dimecres, 3 de gener de 2018 a les 00:00
Divendres, a les 18.30 hores, la lectura del conte ‘El fanalet de Torrelles’ entretindrà als més petits abans de l’arribada de Ses Majestats d’Orient

La nit més màgica de l’any ja s’apropa i Torrelles ha preparat diverses activitats. El divendres 5 de gener, a les 18.30 hores, a la plaça de l’Ajuntament es farà la lectura del conte ‘El fanalet de Torrelles’, perquè els més menuts gaudeixin mentre esperen amb il·lusió l’arribada de la comitiva reial. També es vendrà xocolata calenta desfeta i fanalets a tots els veïns i veïnes que s’apropin.

L’itinerari de la Cavalcada de Reis d’enguany començarà a l’avinguda Dolça de Provença, seguirà per l’avinguda de Pau Casals, la Pujada de Can Roig, el carrer Major i arribarà a la plaça de l’Ajuntament. A continuació, seguirà pels carrers Raval Padró, Rafael Casanova, el carrer Major i el de Joan XXIII fins a la plaça Catalunya. Per últim, emprendrà el carrer Martí Mas, Joan Maragall, tornarà al carrer Major i finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament.

Per últim i abans de concloure la rua, a la plaça de l’Ajuntament, els tres Reis Mags d’Orient s’adreçaran als torrellencs i les torrellenques per felicitar-los les festes nadalenques i per donar-los uns quants consells per facilitar la tasca reial de la nit. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14