CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Congelació de l’IBI per alleugerir la pressió fiscal als veïns i les veïnes

Congelació de l’IBI per alleugerir la pressió fiscal als veïns i les veïnes

04/01/2018

Aquest any es mantenen les bonificacions a les famílies nombroses i monoparentals, així com a les unitats familiars amb pocs ingressos

Per tal d’ajudar a alleugerir les despeses fiscals dels veïns i les veïnes del municipi i per contrarestar les regularitzacions cadastrals que ha dut a terme el Govern de l’Estat, l’Ajuntament de Torrelles ha decidit congelar el tipus impositiu de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI). Malgrat aquesta acció i a causa de les modificacions fetes pel Govern Central, pot ser que alguns casos particulars experimentin una pujada de l’impost.

Durant aquest any, es mantenen també moltes de les bonificacions actives durant el 2017 respecte a l’IBI. Les famílies nombroses i monoparentals rebran ajudes i descomptes, així com aquelles llars que facin reformes als habitatges que comportin un millor aprofitament tèrmic i elèctric de l’energia. Així mateix, hi haurà descomptes per a les unitats familiars amb uns ingressos mensuals que no superin una vegada i mitja el salari mínim interprofessional a la taxa de recollida d’escombraries.

En el marc de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica, també es mantenen les subvencions habituals per als vehicles amb una antiguitat superior als 25 anys i per aquells híbrids o elèctrics. Finalment, també hi haurà bonificacions d’un 10% per utilitzar la Deixalleria Municipal i d’un 30% per produir compostatge casolà.    

Arxivat a: General
Càlcul de despeses
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/01/2019 a les 12:50h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona