CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Pluja de regals i il·lusió a Torrelles

Pluja de regals i il·lusió a Torrelles

09/01/2018

Els infants del municipi van poder gaudir d’una Cavalcada de Reis plena de llums, carrosses, música i somriures

El passat divendres 5 de gener, els torrellencs i les torrellenques van rebre al municipi a Ses Majestats d’Orient. La comitiva reial va encetar l’itinerari a l’avinguda Dolça de Provença i va recórrer els principals carrers, places i avingudes de Torrelles. L’acollida de la cavalcada reial va ser tot un èxit. A més, l’itinerari es va desenvolupar amb total normalitat, gràcies a les mesures de seguretat establertes pel Consistori i els Mossos d’Esquadra.

Mentre la rua dels Reis Mags passava pels primers trams del recorregut, a la plaça de l’Ajuntament una part dels veïns més menuts del poble els esperaven mentre gaudien de la lectura del conte ‘El fanalet de Torrelles’ i d’una deliciosa xocolatada popular.

Una vegada finalitzat l’itinerari pels carrers de Torrelles, va arribar un dels moments més màgics de la nit. Melcior, Gaspar i Baltasar es van adreçar als veïns i les veïnes a la plaça de l’Ajuntament i els hi van dedicar unes paraules. Abans de marxar, Ses Majestats van donar uns últims consells als infants i a les famílies per facilitar la tasca reial durant la nit. Aquest parlament va posar punt final a un vespre ple de regals, il·lusions i somriures al municipi. 

Arxivat a: General
Cavalcada de Reis 2018
Cavalcada de Reis 2018
Cavalcada de Reis 2018
Cavalcada de Reis 2018
Cavalcada de Reis 2018
Cavalcada de Reis 2018
Cavalcada de Reis 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/01/2019 a les 12:50h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona