CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles impulsa un nou servei de suport als aturats

Torrelles impulsa un nou servei de suport als aturats

10/01/2018

El Programa UBICAT està adreçat a persones en situació d’atur, inactives o treballadores però en una situació de precarietat laboral

L’Ajuntament de Torrelles ha començat a impulsar el programa ocupacional UBICAT al municipi. Es tracta d’un servei d’orientació i acompanyament a la inserció laboral i de suport ocupacional, que va adreçat a les persones en situació d’atur, inactives o bé treballadores però en una situació de precarietat laboral. El programa preveu organitzar activitats de promoció de l’ocupació, així com d’assessorament als beneficiaris.  

En les pròximes setmanes, està previst que els responsables del Servei d’Ocupació de Torrelles es reuneixin amb representants de Sant Vicenç dels Horts, amb qui es desenvoluparà conjuntament el projecte, per tal de dissenyar com s’executarà exactament el servei.

Els dos consistoris s’han unit per poder fer arribar el Programa UBICAT del Servei d’Ocupació de Catalunya als seus respectius municipis, ja que els ajuntaments de menys de 30.000 habitants no es podien presentar sols. 

Arxivat a: General
Home treballant
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/01/2019 a les 12:50h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona