9a edició del Concurs fotogràfic de la Festa Major de Sant Pau

Dilluns, 15 de gener de 2018 a les 00:00
Fins al 9 de febrer, es poden enviar les millors imatges de la celebració i intentar guanyar un talonari valorat en 200 euros per gastar als comerços del poble

Arriba la Festa Major de Sant Pau 2018 i amb ella, la 9a edició del popular concurs fotogràfic. Aquest any, la tradicional ballada de la Tal·lara, la festa dels estelladors, el correfoc o la baixada de carretons poden ser alguns dels actes per intentar captar la millor imatge de la celebració. Fins al 9 de febrer, tothom qui vulgui pot participar en el concurs i presentar un màxim de 10 fotografies inèdites, pròpies i que no hagin estat premiades amb anterioritat. La persona guanyadora s’emportarà un talonari valorat en 200 euros per gastar en els diferents establiments comercials del municipi.

Les fotografies poden ser en blanc i negre o en color, i la tècnica és totalment lliure. Així mateix, les imatges poden ser fetes amb càmera analògica o digital, tot i que finalment han de ser presentades en suport digital. Com a requisits més específics, han de tenir una bona qualitat, 2.400 píxels pel costat més llarg, i estar en format JPEG.

Finalment, les imatges han de ser enviades a cultura@torrelles.cat, indicant el títol de la fotografia, el lloc on es va captar, el nom del concursant i el seu pseudònim, el NIF, l’adreça postal, el telèfon i el correu electrònic. En cas de presentar més d’una imatge, s’ha d’enviar un correu electrònic per cadascuna d’elles. De la mateixa manera, les fotografies es poden entregar presencialment a l’Ajuntament, en el seu horari habitual, en un suport CD.

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb l’Ajuntament. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14