Bona acollida de la campanya per censar gratuïtament les mascotes

Dilluns, 15 de gener de 2018 a les 00:00
En total, 23 gossos i 2 gats van ser registrats sense cost durant els dos últims mesos de l’any a l’Ajuntament de Torrelles

El passat mes de novembre es va posar en marxa una campanya per censar sense cost els animals de companyia de Torrelles. El 31 de desembre va acabar el termini i el resultat ha estat de 23 gossos i 2 gats censats gratuïtament a l’Ajuntament. Els propietaris de les mascotes només van haver d’emplenar un document específic amb les dades de l’animal i del seu responsable, així com presentar una fotocòpia del llibre de l’animal.

L’Ajuntament recorda que aquest tràmit és obligatori per tots els propietaris d’animals de companyia del municipi, segons estableix l’Ordenança Municipal Reguladora de Tinença d’Animals (ORTA). A més, afegeix que censar a les mascotes comporta dos grans beneficis: el primer, poder agilitzar els tràmits per recuperar a l’animal en cas de pèrdua o robatori; i en segon lloc, permetre que l’Administració Pública local tingui un millor coneixement dels animals que resideixen a la zona.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14