CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Una Festa Major de Sant Pau molt participativa

Una Festa Major de Sant Pau molt participativa

29/01/2018

Un total de 53 persones es van inscriure diumenge en el concurs d’estelladors que s’ha convertit en tota una tradició al municipi

Els torrellencs i torrellenques van omplir els carrers durant tot el cap de setmana per gaudir de les diverses activitats programades en el marc de la Festa Major de Sant Pau. Dijous 25 de gener es va donar el tret de sortida a la celebració amb la missa solemne a la parròquia de Sant Martí i l’espectacle infantil ‘Mans’ de la companyia Fes-t’ho Com Vulguis, que va omplir de gom a gom el teatre de l’Ateneu. Al vespre, el grup ‘Son de l’Havana’ va oferir una barreja de les clàssiques havaneres amb ritmes diferents com rumbes i boleros. En finalitzar l’actuació, no va faltar el rom cremat que va oferir l’associació dels Tres Tombs de Torrelles.

Divendres, la pluja va obligar a posposar alguns dels actes previstos que finalment es van poder celebrar dissabte. El concert i la Nit Chill Out que organitzava el casal de joves La Troka es van traslladar a l’Ateneu.

Dissabte es va poder gaudir de totes les activitats previstes. Un total de 27 parelles van participar en el concurs de l’Hereu i la Pubilla que van guanyar l’Albert Farled i el Marc Portolés després de superar proves esbojarrades. Pel que fa a la baixada de carretons, que va comptar amb la col·laboració de Protecció Civil i l’ADF, aquest any hi van participar una trentena. Posteriorment, discoteca infantil amb la participació dels voluntaris de la Unió Esportiva Torrelles i el bateig de foc de la Colla Infantil dels Diables de Torrelles.

La botifarrada va tornar a ser un èxit. Les més de 600 botifarrades que es van preparar per a l’ocasió es van esgotar. De cara al vespre, els grallers van tocar la Tal·lara en directe. Primer la va ballar l’Esbart Sant Martí de l’Ateneu Torrellenc i després el carrer Major es va omplir amb més d’un centenar de persones que van voler seguir els passos d’aquest tradicional ball.

Diumenge, els set coets van retronar pels carrer dels poble marcant l’inici de les matinades organitzades pels Grallers de Torrelles i que van comptar amb la participació dels Grallers de l’Anguila de Gavà. No va faltar l’esmorzar de carreters ofert pels Tres Tombs de Torrelles a Can Balasch de Baix, i altres activitats que formaven part de la Festa dels Estelladors entre les que hi havia el mercat rural, un rocòdrom, inflables i una mostra d’animals.

Al migdia es va celebrar el tradicional concurs d’estelladors en el qual s’hi van inscriure 53 persones, entre homes i dones, a més d’una desena d’infants que van participar-hi fora de competició. En la categoria de dones, Laila Torrent, Marta Santaugini i Laia Santaugini van ser les tres primeres classificades i en Vicenç Pañella, Jaume Panyella i Pere Ollé ho van ser en la categoria d’homes.

Arxivat a: General
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Festa Major de Sant Pau 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/03/2021 a les 13:33h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona