CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Els joves decideixen com serà el nou equipament juvenil

Els joves decideixen com serà el nou equipament juvenil

05/02/2018

S’ha habilitat un qüestionari al web municipal per tal que siguin ells els que proposin com s’haurà de gestionar l’espai

L’Ajuntament de Torrelles ha obert un procés participatiu que pretén determinar la normativa i els usos del futur Espai Jove. La intenció és que siguin els joves els que decideixin quines activitats s’hi haurien de desenvolupar, com s’hauria de gestionar o, fins i tot, quin hauria de ser el nom d’aquest nou equipament municipal o la distribució dels diferents espais.

Per fomentar la participació, el consistori ha habilitat un qüestionari al qual es pot accedir a través del web municipal. Així mateix, s’ha previst celebrar una sessió oberta el dissabte dia 3 de març a les 10 hores  a les instal·lacions del nou equipament, amb la intenció de posar en comú totes les propostes i inquietuds que s’hagin recollit a través de l’enquesta o d’entrevistes personals. Les persones interessades en assistir-hi hauran de confirmar prèviament la seva assistència.

Aquest nou equipament ha d’esdevenir un punt de trobada per als joves de Torrelles i un espai en el que s’hi puguin realitzar activitats d’interès per al col·lectiu com tallers, concerts o sessions formatives, entre d’altres. La previsió és que les obres de l’Espai Jove estiguin enllestides a mitjans del mes de febrer.

Arxivat a: General
Espai Jove
Espai Jove
Espai Jove
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/01/2019 a les 12:50h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona