Els joves decideixen com serà el nou equipament juvenil

Dilluns, 5 de febrer de 2018 a les 00:00
S’ha habilitat un qüestionari al web municipal per tal que siguin ells els que proposin com s’haurà de gestionar l’espai

L’Ajuntament de Torrelles ha obert un procés participatiu que pretén determinar la normativa i els usos del futur Espai Jove. La intenció és que siguin els joves els que decideixin quines activitats s’hi haurien de desenvolupar, com s’hauria de gestionar o, fins i tot, quin hauria de ser el nom d’aquest nou equipament municipal o la distribució dels diferents espais.

Per fomentar la participació, el consistori ha habilitat un qüestionari al qual es pot accedir a través del web municipal. Així mateix, s’ha previst celebrar una sessió oberta el dissabte dia 3 de març a les 10 hores  a les instal·lacions del nou equipament, amb la intenció de posar en comú totes les propostes i inquietuds que s’hagin recollit a través de l’enquesta o d’entrevistes personals. Les persones interessades en assistir-hi hauran de confirmar prèviament la seva assistència.

Aquest nou equipament ha d’esdevenir un punt de trobada per als joves de Torrelles i un espai en el que s’hi puguin realitzar activitats d’interès per al col·lectiu com tallers, concerts o sessions formatives, entre d’altres. La previsió és que les obres de l’Espai Jove estiguin enllestides a mitjans del mes de febrer.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14