CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Obert el concurs de cartells de la Festa de la Cirera 2018

Obert el concurs de cartells de la Festa de la Cirera 2018

13/02/2018

Les persones participants han de presentar una única obra original i inèdita que contingui una representació gràfica de les cireres

L’Ajuntament de Torrelles ja ha fet públiques les bases del concurs de cartells de la Festa de la Cirera 2018. Tothom qui vulgui pot participar-hi, ja que és un concurs sense límit d’edat i/o residència. Pel que fa al cartell, hi ha un parell de requisits obligatoris: la peça ha d’incloure una representació gràfica de les cireres, així com el nom de la celebració ‘38a Festa de la Cirera’, el lloc ‘Torrelles de Llobregat’ i les dates ‘2 i 3 de juny de 2018’. L’obra també ha de reservar un espai per afegir el logotip de l’Ajuntament i dels patrocinadors, que seran incorporats posteriorment. El cartell guanyador serà premiat amb 300 euros. 

Cada participant només pot presentar un únic cartell original i inèdit, en format DIN-A 3 i en posició vertical. A més, al dors de l’obra ha de constar el títol de la peça. Els cartells han de ser muntats en un suport rígid, per facilitar-ne el trasllat i l’exposició.

Per tal de participar en la convocatòria, cal apropar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, en el seu horari habitual, amb tota la documentació requerida i els originals abans del divendres 30 de març a les 14 hores.

Arxivat a: General
Festa de la Cirera 2017
Cartell del concurs de cartells de la Festa de la Cirera 2018

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/01/2019 a les 12:50h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona