Taller de reciclatge amb la Gent Gran

Dimecres, 14 de febrer de 2018 a les 00:00
La tècnica de Medi Ambient es va apropar a l’Espai de la Gent Gran per fer un taller sobre generació de residus i compostatge

El passat dimarts 13 de febrer, Laia Peidro, tècnica de Medi Ambient a l’Ajuntament de Torrelles, va impartir una sessió sobre reciclatge a l’Espai de la Gent Gran del municipi. La trobada va ser una oportunitat per compartir experiències i coneixements sobre el medi ambient i la generació de residus amb les veïnes més grans del poble.

El taller va girar al voltant de com reciclem les deixalles a Torrelles de Llobregat i del tractament que es dóna als residus a la planta de compostatge del municipi, així com a la planta de triatge de Molins de Rei. També es va parlar de la importància d’anar a la Deixalleria amb els residus més especials. Les participants van aprofitar el taller per explicar les seves rutines al voltant del reciclatge i la gestió dels residus: com reciclen a casa, a quins llocs compren, quants dies treuen la brossa o com separen l’orgànica. Per últim, es va proposar organitzar una possible visita a la planta de compostatge de Torrelles a la primavera, perquè les veïnes puguin veure com funciona l’espai i conèixer en primera persona les rutines de reciclatge al poble.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14