CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > L’escola Can Coll posposa les seves portes obertes fins al 14 de març

L’escola Can Coll posposa les seves portes obertes fins al 14 de març

28/02/2018

Les condicions meteorològiques han obligat a suspendre la jornada que inicialment estava prevista per aquest dimecres

Durant les pròximes setmanes, els centres educatius de Torrelles celebraran les seves respectives jornades de portes obertes per tal de donar a conèixer a les famílies el seu projecte educatiu i les seves instal·lacions. El primer centre havia de ser l’Escola Can Coll però la nevada d’aquestes darreres hores ha obligat a suspendre aquesta activitat que s’oferirà a les famílies el pròxim dimecres 14 de març.

La resta de dates previstes es mantenen, així que l’Escola Sant Martí ho organitzarà el dimecres 7 de març i l’Institut ho farà el dilluns 12 de març. Per últim, l’Escola bressol El Serralet celebrarà la seva jornada el dissabte 21 d’abril. 

Les portes obertes són una oportunitat per visitar els espais i conèixer de primera mà el projecte educatiu dels centres, així com per veure la qualitat de l’ensenyament i del professorat de les escoles. Per això, des dels centres, es convida a les famílies a apropar-se aquestes setmanes a les jornades de portes obertes de les escoles on estiguin interessats a matricular als seus infants.   

Més endavant, durant la primera quinzena d’abril, s’hauran de formalitzar les sol·licituds de preinscripció per als centres d’educació infantil (segon cicle), primària i secundària. Les preinscripcions a les llars d’infants es faran unes setmanes més tard.

Arxivat a: General
Escola Can Coll
Cartell informatiu Portes Obertes 2018-2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/12/2018 a les 12:46h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona