CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Trobada per parlar de la futura gestió del nou equipament juvenil

Trobada per parlar de la futura gestió del nou equipament juvenil

28/02/2018

El dissabte 3 de març, a les 10 hores, a l’antic local social del CEM Can Coll s’organitza una reunió per debatre sobre el futur espai jove del municipi

El pròxim dissabte 3 de març, l’Ajuntament de Torrelles coordina una trobada amb el jovent del poble per parlar i debatre sobre el nou espai jove. La sessió, oberta a tothom entre els 14 i els 30 anys, es farà a les futures instal·lacions de l’equipament juvenil, situat a l’antic local social del CEM Can Coll. A partir de les 10 hores i fins a les 13 hores, els joves i les joves podran donar la seva opinió i posar en comú les seves propostes i millores pel nou espai. La trobada també serà una oportunitat per veure com ha quedat el local i quina ha estat la distribució final dels diferents espais. Un cop finalitzada la sessió, es convidarà a tots els participants a esmorzar. 

Aquesta activitat s’emmarca dins el procés participatiu iniciat per l’Ajuntament per decidir conjuntament amb el jovent del poble com serà el nou espai jove de Torrelles, quines activitats es duran a terme i com serà la gestió de la futura entitat. Per assistir a la trobada, només cal confirmar assistència al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), a través de Whatsapp al 605 29 62 93 o mitjançant el compte oficial d’Instagram @jovestorrelles.

A més, el jovent de Torrelles té a la seva disposició una enquesta en línia al web municipal per donar la seva opinió sobre el nou equipament juvenil. El qüestionari restarà actiu fins al dilluns 12 de març.

Arxivat a: General
Espai Jove

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 13/12/2018 a les 12:46h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona