CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Torrelles defensa el model d’escola catalana

L’Ajuntament de Torrelles defensa el model d’escola catalana

01/03/2018

L’alcalde, Ferran Puig, va assistir dimarts a un acte en suport a la immersió lingüística com a sistema que garanteix la igualtat i la cohesió social

El món municipal es va aplegar dimarts passat a Santa Coloma de Gramanet per donar suport a la plataforma Somescola en la defensa de la immersió lingüística i el model d’escola catalana. Entre els assistents no van faltar representants de les entitats municipalistes del país així com alcaldes i alcaldesses d’arreu del territori, entre els quals hi havia l’alcalde de Torrelles, Ferran Puig.

La iniciativa va sorgir després que el govern espanyol mostrés la seva voluntat d’introduir una casella a la preinscripció escolar on els pares puguin triar la llengua d’escolarització dels infants. La plataforma Somescola ho considera intolerable i alguns representants municipals han titllat la mesura d’inacceptable assegurant que el que es busca és una segregació ideològica i partidista de la societat que actualment no existeix.

Durant la trobada es va fer una crida a la ciutadania per tal que se sumés a les concentracions convocades a diversos municipis per a aquella mateixa tarda. A Torrelles, desenes de veïns i veïnes, així com membres de la comunitat educativa, es van aplegar a la plaça de l’Ajuntament a partir de les sis de la tarda. En l’acte, es va llegir un manifest en suport a l’actual model educatiu català i es va mostrar el compromís amb la immersió lingüística com a eina de cohesió social i que garanteix la igualtat d’oportunitats.

Arxivat a: General
Defensa model d'escola catalana
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/12/2018 a les 12:46h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona