CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Un dinar popular, tallers i espectacles per reivindicar el dia de les dones

Un dinar popular, tallers i espectacles per reivindicar el dia de les dones

01/03/2018

El dijous 8 de març hi ha convocada una vaga feminista per denunciar la situació de discriminació i desigualtat que pateixen les dones

El pròxim dijous 8 de març, se celebra arreu el Dia de la Dona i Torrelles no vol deixar passar l’oportunitat de sumar-se a una jornada de reivindicació del paper de les dones en els diferents espais de la vida. El dijous 8 de març, Dia oficial de la Dona, hi ha convocada una jornada de vaga feminista i es fa una crida a dones i homes a participar-hi, per tal de denunciar les situacions de discriminació, desigualtat i violència que pateixen actualment les dones. A les 12 hores, a la plaça de l’Ajuntament, hi ha prevista una concentració i la lectura d’un manifest.

A més, al llarg de la setmana, l’Ajuntament i diverses entitats del poble han preparat diferents activitats. El dijous 8 de març, a les 19.30 hores, a la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra, es portarà a terme el recital poètic ‘He fet volar l’estel ben alt del meu anhel’, interpretat per la companyia Para bé l’orella. Així mateix, el dissabte 10 de març, s’organitzarà la jornada ‘Orgullosa de ser Dona’, que inclou diverses propostes per reivindicar la figura femenina. A partir de les 11 hores, hi haurà un taller de pintura corporal conduït per la Cinta Tort. A les 12 hores, es podrà gaudir dels relats feministes d’Aitziber Doistua, d’un taller per a infants i d’un espectacle de dansa oriental.

Tot seguit, hi ha previst un dinar popular coordinat per les dones de l’Espai de la Gent Gran, que consistirà en una paella de verdures, postres i beguda. Finalment, es farà un taller de moviment expressiu lúdic, una oportunitat per treballar l’expressió corporal i connectar amb la vitalitat. Tots els actes programats estan oberts a tothom, únicament es demana inscripció prèvia per al taller de pintura corporal i el dinar popular, que tindrà un cost de 3 euros. Les persones interessades a participar en aquestes dues activitats poden fer la seva inscripció a la botiga Quises abans del dimecres 7 de març.  

També, la Biblioteca Municipal acull dues exposicions amb motiu del Dia de la Dona. Des del dimecres 7 de març, es podrà visitar l’exposició ‘Rosa Leveroni, dona de lletres’ i l’exposició ‘Cossos que es miren, cossos que es reconeixen’ de l’artista Cinta Tort.      

Arxivat a: General
Dia de la Dona 2018

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 13/12/2018 a les 12:46h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona