CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Nou pla d’ocupació per cobrir quatre llocs de feina al municipi

Nou pla d’ocupació per cobrir quatre llocs de feina al municipi

05/03/2018

La convocatòria està adreçada a persones en atur i busca un tècnic d’obres, un oficial polivalent i dos operaris polivalents

Dins del projecte de suport al manteniment d’equipaments i espais públics, s’obre una nova convocatòria de contractació de quatre llocs de feina: 1 tècnic d’obres, 1 oficial polivalent i 2 operaris polivalents. Aquest nou pla d’ocupació està adreçat a persones en situació d’atur i s’emmarca dins del Programa Complementari de foment de l’Ocupació Local 2017-2018 de la Diputació de Barcelona.

Tots quatre llocs de feina ofereixen una jornada laboral de 37,5 hores setmanals, de dilluns a divendres. En el cas de la plaça de tècnic d’obres, la durada del contracte serà des del 19 de març fins al 31 de desembre de 2018. Pel que fa a les altres tres vacants, el contracte començarà l’1 d’abril i s’allargarà fins al 31 desembre de 2018.

El període per presentar les sol·licituds comença el dilluns 5 de març i finalitza el divendres 9 de març, en el cas de la plaça de tècnic d’obres, i el divendres següent, 16 de març, en el cas de l’oficial polivalent i dels dos operaris polivalents. Per tal de formalitzar la sol·licitud del lloc de feina, cal presentar tota la documentació requerida en el Registre del Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Torrelles, entre les 9 i les 14 hores, de dilluns a divendres.

Arxivat a: General
Plans d'ocupació a Torrelles

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 13/12/2018 a les 12:46h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona