CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Aquest any, la preinscripció escolar serà del 13 al 24 d’abril

Aquest any, la preinscripció escolar serà del 13 al 24 d’abril

06/03/2018

Les famílies hauran de presentar tota la documentació requerida en el centre demanat en primer lloc durant la segona i tercera setmana d’abril

Aquesta setmana s’han fet públiques les dates oficials per formalitzar la preinscripció pel curs escolar 2018-2019. El període escollit ha estat des del divendres 13 d’abril fins al dimarts 24 d’abril. Durant aquests dies, les famílies hauran de presentar tota la documentació requerida en el centre demanat en primer lloc. Un cop tancat el període de presentació de les sol·licituds, les peticions seran ordenades segons els criteris de prioritat establerts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Uns dies després, es publicarà la llista amb la puntuació provisional i després d’un període de reclamacions, es farà pública la llista amb la puntuació definitiva. Posteriorment, es publicarà la llista oficial de l’alumnat admès a cada centre educatiu. Davant de possibles dubtes, les famílies poden adreçar als centres escolars, a la pàgina web del Consorci d’Educació o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), al web del Departament d’Ensenyament o als telèfons 010 i 012.      

Per tal d’ajudar a les famílies a escollir escola, els centres educatius de Torrelles han previst per a les pròximes setmanes diverses jornades de portes obertes. El dimecres 7 de març, l’Escola Sant Martí obre el centre a les famílies, l’Institut ho farà el dilluns 12 de març i l’Escola Can Coll finalment ho organitzarà el dimecres 14 de març. També l’Escola bressol El Serralet celebrarà les seves portes obertes el dissabte 21 d’abril.

Arxivat a: General
Nen a l'escola
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/12/2018 a les 12:46h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona