CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament dóna suport a la vaga feminista del 8 de març

L’Ajuntament dóna suport a la vaga feminista del 8 de març

07/03/2018

El consistori s’adhereix a les mobilitzacions convocades a nivell local entre les quals hi ha una concentració a les 12 h a la plaça de l’Ajuntament

En el ple municipal del passat dimarts dia 6 de març, l’Ajuntament de Torrelles va aprovar l’adhesió a una moció presentada al Consell Metropolità de l’Àrea Metropolitana de Barcelona sobre la vaga feminista del 8 de març. El text dóna suport a les diverses mobilitzacions convocades amb motiu del Dia de la Dona amb la intenció d’eradicar les múltiples discriminacions i violències masclistes que encara pateixen les dones en la nostra societat.

La moció fa referència a la vaga laboral de 2 hores de durada convocada pels sindicats majoritaris, UGT i CCOO, per reivindicar, entre d’altres aspectes, millores salarials, mesures contra la precarietat laboral i el compliment dels plans d’igualtat a les empreses. Així mateix dóna suport també a la convocatòria d’altres entitats que promouen vagues i aturades de cures, consum i estudiantil.

Finalment, el document insta al Congrés de Diputats a aprovar una llei de transparència i d’igualtat que posi fi a la bretxa salarial existent entre dones i homes.

Des de l’Ajuntament de Torrelles es considera que jornades reivindicatives com aquesta ajuden a posar en evidència les desigualtats que pateixen les dones en la nostra societat i la necessitat de no defallir en la lluita per aconseguir els drets a la igualtat de gènere en tots els aspectes de la vida quotidiana, tan a nivell laboral, com social, educatiu o domèstic.

Per la seva banda, l’Ajuntament s’adhereix als actes i mobilitzacions previstes a nivell local, entre les quals hi ha la concentració prevista per dijous 8 de març a les 12 hores a la plaça de l’Ajuntament.

Arxivat a: General
Vaga feminista
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/12/2018 a les 12:46h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona